Gisteren werd het seizoen afgesloten met de finaleronden in de beker.

Van Gessel Transport, dat in de halve finale de kampioen van de eerste klasse Go Ahead Opheusden uitschakelde, en Bata Energy Solutions dat won van Real Opheusden traden in de finale tegen elkaar aan.

In een gelijkopgaande wedstrijd scoorde Gertjan van Eldik, na een prima actie, in de eerste helft de 1-0 voor Bata Energy Solutions. Van Gessel Transport had moeite met de compact spelende tegenstander en slaagde er dan ook niet in om de keeper te passeren.

In de tweede helft drong Van Gessel Transport aan, maar het was Bata Energy Solutions die na een goed uitgespeelde aanval, via wederom Gertjan van Eldik, op 2-0 kwam. Van Gessel Transport bleef aandringen tegen het stug verdedigende Bata Energy Solutions. Vijf minuten voor het eindsignaal schoot Henno Westeneng de 2-1 binnen en werd het nog spannend. Bij Van Gessel Transport was de keeper inmiddels een extra veldspeler geworden, alleen slaagde de mannen mede vanwege goed keeperswerk van de Bata Energy Solutions doelman er niet meer in om te scoren zodat Bata Energy Solutions zich kroonde tot bekerwinnaar van het seizoen 2023-2024.